Så blev det en ny dag på Villa Trotta och vi samlades igen för att äta frukost ute på terassen. Idag var siktet inställt på total avslappning och häng i poolen. Att bada i en pool med den här utsikten alltså. Var liksom tvungen att nypa mig själv flera gånger för att verkligen fatta att vi var där och att huset var ännu bättre än jag hade trott. Till lunch slängde vi ihop en bresaola-sallad. Eller en utan kött för min del. Själva salladen är superenkel och så himla god (med eller utan kött). Här kommer receptet. Du behöver: bröd, gärna ett surdegsbröd olivolja vitlök, för att gnugga på det stekta brödet Till dressingen: 4 msk olivolja 2 msk vitvinsvinäger salt nymalen peppar 1 vitlöksklyfta, som du mosar lite med kniven Till salladen: spenat ruccola oliver kokta ägg (bresaeola) tunt skivad parmesan Det är jättegott att ha i rädisor och valfri sort annan grönsallad. Låt fantasin flöda och/eller ta det du har hemma. Gör såhär: Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Låt stå och vila medan du gör resten. Koka äggen så de nästan är hårdkokta, men godast är om du låter gulan fortfarande vara lite krämig. Skär äggen i kvarts-stora bitar, blanda övriga ingredienser till salladen. Stek några brödskivor i rikligt med olivolja så de blir krispiga. När du har stekt klart, gnugga varje skiva med en vitlöksklyfta så att det tar smak. Häll dressingen över salladen, servera och njut. Framåt kvälen var det dags för nästa mål mat. Philip och jag gjorde våran pesto som vi mixade ihop med en pasta. Till det grillade grönsaker och för köttisarna salsiccia. Sen satt vi ute i kvällen med tända stearinljus, lyssnade på opera och bara mådde.