Jag älskar verkligen frukost och i mina drömmar har jag tid att både duka upp en rejäl buffé och att sitta ner och äta den innan jag börjar min dag. Precis som den här Philip och jag kunde njuta av varje dag när vi bodde på Margot House i Barcelona för några veckor sendan. Den frukosten hade helt klart flera av mina favoritgrejer. Färsk frukt och bär. Det är som godis för mig och jag kan nästan äta hur mycket som helst. En bra yoghurt, som blev ännu godare med all frukt som fanns. Och croissanter. Plus den obligatoriska semesternutellan. Men verkligheten ser lite annorlunda ut. På vardagar i alla fall. Jag prioriterar bort frukost på morgnarna till förmån för att jag ska hinna sitta och jobba med bloggen. För det är liksom min bästa jobbtid, från 6.30-7.45 typ. Då får jag saker gjorda och kan jobba effektivt. Och här finns ju verkligen egentligen tid för att äta frukost om jag hade prioriterat annorlunda. Så nu i bästa fall tar jag med en chiapudding som jag slängt ihop i en burk kvällen innan till jobbet. Men ärligt så var det rätt så längesedan nu. Idag ska jag i alla fall äta en ordentligt frukost. Det är ändå söndag och Philips syster med familj sover över. Då kan en inte hoppa över frukosten i alla fall. För helgfrukostar är jag fortfarande bra på. Där äter jag mycket och länge. Hur gör ni på vardagarna? Har ni några knep eller tips på bra frukostar eller hur ni gör för att hinna med det på vardagsmorgnar? Jag tänker att vi tillsammans kunde göra en bra lista med tips. För det är säkert fler än jag som har det problemet. För jag vill bli bättre. TRANSLATION: I just love a good breakfast and wish I had better breakfast habits on weekdays. What are your best tricks for having both time and eating a good breakfast?