Att komma hem till Moa och Jocke är som att kliva rakt in i mitt drömhem och ett inredningsreportage. De har det så himla fint! Alla delar passar liksom perfekt ihop och skapar ett fint och harmoniskt hem. Jag känner mig i alla fall alltid så harmonisk när jag är och hälsar på. Så lyllos mig (och Philip) som fick komma dit och hänga för ett tag sedan. Först beundrade jag alla gröna växter i deras hem och så snacksade vi på ingefärschips samtidigt som vi pratade ikapp. Alltså, ingefärschips. Rätt gott faktiskt. Men jag kunde inte alls placera smaken först. Den kändes så sjukt bekant på nåt vis, men jag var säker på att det var någon slags örtkrydda. Nåväl, testa om ni får chansen! Så grejade Jocke med maten. Han ångade och friterade svampdumplings. Halstrade röding som vi också rökte och plockade fram förberedda tillbehör. Hallå i lådan så vansinnigt god maten var. Kanske det bästa jag har ätit på mycket länge. Kolla här nedanför så fint! [gallery link="none" columns="2" size="full" ids="10928,10927"] När vi hade laddat upp ordentligt med mat var det dags för dagens uppgift. Sist så mirror glazeade vi en tårta, och den här gången var det dags att testa något nytt uppdrag i köket. Jag gillar verkligen att få nörda ner mig i mat eller bakning och göra lite kluriga grejer. Och den här gången hade Jocke och Moa förberett dagens utmaning. Att temperera choklad och göra chokladfigurer. Jag tänkte att det måste väl vara en baggis att få till. Men alltså, det var rätt klurigt. Vi testade tablering, alltså att du använder en marmorskiva när du tempererar chokladen. Det såg himla fint och härligt ut när vi gjorde det, men det var något som gick galet. För chokladen stelnade inte alls som den skulle. Men några bitar fick vi minsann till! Kolla bara här så ultralyxig min glass blev! Däremot få vi lov att göra om det en annan gång. För jag hade tyckt det var kul att kunna göra egna praliner framöver. Men som sagt, det får bli en annan gång. ♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram, Pinterest & Facebook