Källa Den 7:e november var det tydligen kladdkakans dag. Svårt att hålla koll på med alla dessa temadagar, men en dag jag gärna firar med tanke på hur gott jag tycker det är. Tyvärr har vi ett litet problem i mitt hushåll. De senaste gångerna Philip eller jag har bakat kladdkaka har de liksom inte blivit något kladd alls. Ett himla stort minus om du frågar mig. En kladdkaka ska ju vara kladdig, det säger ju sig självt. Vi har testat olika recept, olika gräddtider med mera. Men det blir aldrig gott längre. Jag vete tusan vad vi kan göra för fel och just nu skyller vi på våran ugn. Men! Jag är redo att gå till botten med det här problemet och har bestämt mig för att hitta den perfekta kladdkakan som är sådär lagom kladdig och geggig i mitten med en bra yta utanpå. Till detta behöver jag då eran hjälp, google har hittills inte funkat bra då vi senast googlade upp en, enligt receptet, superkladdig kladdkaka men den var mer som en sockerkaka med kakao i än någon kladdig historia. Och då hade vi inte ens inne den i ugnen lika länge som receptet sa. Hur som helst. Om just du har ett gott och kladdigt recept på en kladdkaka, eller små trix hur du brukar göra för att få den så kladdig, kan du inte dela med det till mig då? Jag skulle bli så tacksam. Kommentera med en länk eller med själva receptet här på inlägget. Eller om du hellre vill maila, skicka då till annamarialarsson[at]gmail.com Då har vi en samling med alla goda kladdkakor på ett och samma ställe. Tänk vad bra det vore. TRANSLATION: Here in Sweden we have this cake called Kladdkaka, I think it's translated to sticky-cake. It's so delicious it has it's own day and now I'm looking for the ulitimate recepie.