Och så blev den såld, vår älskade lilla pärla. Den här försäljningsprocessen har absolut varit tuffare än jag trodde. Men nu är det färdigt och förbi. Så många känslor på en och samma gång. Hopp, förtvivlan och sen en lättnad. Nu har vi skrivit kontrakt med den nya ägaren och i januari lämnar vi över. Det har varit extra nervöst då vi ville flytta ut så sent som möjligt då vi väntar på att vårt nästa boende ska bli klart. Men ändå sälja i tid innan taket ska läggas om i vår nuvarande förening, vilket är typ nu. Ni förstår ju vilket pusslande det blir. Men stjärnorna verkar stå rätt, tack och lov. Hoppas dom fortsätter att göra det! På väg hem från kontraktsskrivningen svängde vi förbi Rinos Bodega för att fira lite snabbt. Björk var såklart med och Edda hängde hemma med mina föräldrar. Vi köpte in lite smårätter, här lax sashimi med brynt smör, ingefära och soya och grillad pulpo med saffran, jalapeño och koriander. Laxen var heeeeeelt magisk! Philip var sugen på deras Taco al pastor med iberico, ananas, tomat, koriander, yoghurt och jag tog en Spicy Tuna Maki med gochujang, ananas, crispy corn, jalapeño. Den där krispiga majsen på toppen vad så god! När maten var slut gick vi hem och kunde verkligen andas ut. Nu är det här klart. Det är en underbar känsla att inte ha den här försäljningen hängande över oss längre. Nu är det bara flytten som kommer vara jobbig. Men! Det är några månader kvar. Om allt går som det ska flyttar vi innan jul. Eller i alla fall runt årsskiftet. Det kommer nog bli toppen. Lovar att berätta snart vart vi ska ta vägen sen. Morgonen efter kände vi att vi ville göra något kul med Edda. Så vi åkte till Skansen! Humöret var både upp och ner, som det kan vara med treåringar. Men mest var det härligt och kul! Roligast var helt klart bilarna som vi åkte två gånger på rad. Peppen! Framåt eftermiddagen ringde Stefan som var tillbaka i stan från sin semester och undrade vad vi hade för planer på kvällen. Inga svarade vi! Så han planerade och köpte in mat för lite firande. Han är extremt bra på det viset att han styr upp så att vi kan ses med jämna mellanrum. Han bjuder in sig själv och tar med mat som vi lagar och äter hemma hos oss. Guld värt för två vilsna småbarnsföräldrar som stundtals saknar allt som livet innan barn kunde erbjuda. Jag är väl inte helt vän med ostronen, tycker absolut att konsistensen är lite läskig. Men nog om det. Det kändes väldigt fin-kompatibelt. Till och med Edda ville smaka ostron. Hon konstaterade dock ganska snabbt att det inte var något för henne. Jag är imponerad över att hon ens var pepp på att testa. Efter att Edda somnade lagade vi till och dukade upp resten av maten Stefan hade med. Lagade är väl kanske att ta i. Men dukade fram allt gott plock. Rökta räkor, baguette, skagen, Délice de Bourgogne, västerbottenpaj, vitlöksstekt räkor med örter med mera. Tack och bock Stefan för det här!