Det här med tid alltså, tid att hinna med saker som jag vill göra. Varje kväll hela den här veckan har varit inbokad och jag har kommit hem sent. Jobbat har jag gjort som vanligt, klar mellan 17-18 någon gång ungefär. Men det är grejer efter jobbet som har tagit upp min tid. Jag har varit på styrelsemöte och jag ska vara modell i årets frisör och inför det behöver frisyren testas. I nästa vecka ska jag vara modell för en annan frisyr, en tutorial i filmformat typ och det måste också provas innan det är skarpt läge. Igår blekte och färgade jag håret inför den här filmen (och att bleka hår, särskilt mitt hår tar tid). Utöver det har jag jobbat med bokföringen, Monthly Makers, bloggen och så finns ju allt det där som ska hinnas med i ett hem. Ni vet, laga mat, äta, diska, tvätta, hålla snyggt. Det senare kanske inte prioriteras, men funkar det mår jag så mycket bättre. Jag får ibland för mig att våren skulle göra det lättare att hinna med grejer, men jag vet inte om det snarare beror på att jag har för mycket som jag vill göra och tycker är kul. Så vare sig årstid borde jag kanske tänka över vad jag kan spendera min tid på. Lång utläggning om att jag önskar att dygnet hade fler timmar, var inte alls det jag ville berätta utan... Jag vill prata om förra veckan när jag inte var så himla uppbokad varenda kväll. Då var jag med Elin, Philip och Stefan på Barobao vid Mariatorget och åt. Alltså!! Deras mushroom bao är helt magisk! Jag kan liksom gå och dagdrömma om den så god tycker jag den är. Dom har massa andra grejer på menyn, men rätt mycket med kött i. MEN får jag bara den där svampfyllda Baon så är jag så himla nöjd. ♡ TRANSLATION: Last week I ate this AMAZING mushroom bao at Barobao. Yum!