Jag gillar att laga mat på känsla och utan recept. Jag känner mig mest nöjd med min matlagning de gånger jag lyckas koka soppa på en spik. Jag kommer hem efter en lång dag på jobbet och inser att det inte finns nästan något alls i kylskåpet. Sen kryper latmasken fram i mig och jag känner att det är alldeles för långt att gå till affären och handla något. Då måste jag plocka fram påhittaren inom mig och så blir det lite sån där man-tager-vad-man-haver-matlagning. Så blev det häromdagen. Långt in i kylskåpet hittade jag massa ägg, sockerärtor, lök, tomat och några skrynkliga rädisor Jag hackade allt, stekte löken först och lade sedan i resten av grönsakerna. Under tiden hittade jag några överblivna halloumiskivor som jag tänkte också kunde passa i. Efter att ha vispat upp äggen och kryddat med salt och peppar hällde jag ner även det i pannan. Sen stekte jag tills jag hade en fin yta på omeletten. Upp på en tallrik och ät! Idag är det stora rensardagen för i morgon är det loppis i hela Hornstull, det är dags för Återvinningsfesten, alla som bor här ställer ut bord utanför sina portar och säljer grejer. Så tips, tips! Kom till Hornstull och fynda i morgon mellan 10-16. Ses vi?