Hoppas ni alla har en fin helg. Egentligen skulle Philip och jag ha kört ner till Halmstad nu i helgen för att byta till vår bil som har stått där nere över vintern. Men på grund av att jag har haft så mycket jobb hade jag inte ro i kroppen att vi skulle köra upp och ner över helgen. Det blev liksom ett till stressmoment och att stressköra 100 mil kändes inte som det smartaste. Så helt plötsligt fick jag lite luft i mitt annars rätt så välfyllda schema. Så himla välbehövligt för mig just nu. Jag har till exempel sovit över 8h på en natt och det var verkligen på tiden att jag fick göra det. Så idag tänkte jag tipsa om hur du kan skala mango på ett enkelt sätt. ↓ Så himla smidigt och enkelt om du vill ha fina mangofilér (är det ens ett ord?!) utan att hålla på och mecka massa. Ta bara ett glas och dra mangon längs med det. Sen kan du skära den i kuber, båtar eller på annat valfritt sätt. Bra sätt va? Bäst funkar det ju såklart om mangon är mogen, men vem vill äta en omogen mango tänker jag. TRANSLATION: Here's my best trick for peeling a mango. It's both quick and easy.